reboost your skin

Vortex fusion

Breng jouw huid in topconditie en REBOOST YOUR SKIN

Reserveer tot en met 30 September jouw REBOOST behandeling (afspraken mogen na 30 september vallen mits gereserveerd voor 30 September) Kies uit de volgende mogelijkheden:

  • Iedere week een HydraFacial behandeling gedurende 3 weken voor € 225,- i.p.v. € 297,-  (50 minuten inclusief hoofdhuid- en schoudermassage)

  • Iedere week een PRIORI behandeling gedurende 3 weken voor € 150,- i.p.v. € 180,-  (50 minuten inclusief hoofdhuid- en schoudermassage)

 

REBOOST CADEAU

Ontvang bij jouw eerste REBOOST behandeling een cadeaubon van € 15,- te besteden op jouw aankopen!

 

certificaat acne 2013

Op donderdag 5 September heb ik de nascholing Acne Specialisatie met een certificaat afgerond.

Tijdens deze nascholing heb ik nieuwe informatie over het huidprobleem Acne ontvangen en neem heb ik deel genomen aan een praktijktraining. Vanzelfsprekend is het van belang om vakkennis “up to date” te houden, daarnaast is het ook noodzakelijk om vergoeding van de zorgverzekeraar voor de Acnebehandeling mogelijk te maken. Iedere drie jaar volg ik de verplichte  nascholing voor de specialisaties in mijn praktijk zoals Acne en Oosterse massage volgens Shiatsu Kosmetiek. Naast de bijscholingen volg ik jaarlijks aanvullende trainingen, lees ik vakliteratuur, bezoek ik vakbeurzen en ben ik aanwezig bij de regiobijeenkomsten van de Anbos.

oergezonde lunchtrommel verkrijgbaar bij Karin Verheesen Huidverbetering Halsteren

Nieuw boek verkrijgbaar in mijn praktijk: De leuke, lekkere en oergezonde lunchtrommel.

Naast de boeken die al verkrijgbaar waren in mijn praktijk,  Oergondisch genieten (€29,95) en Oergezond het Jaar rond (€19,95), nu ook verkrijgbaar De leuke, lekkere en Oergezonde lunchtrommel (€12,00).

Drie boeken die helpen naar een energiek en vitaal bestaan en een gezonde huid. De boeken zijn gebaseerd op een eetpatroon volgens het oerdieet ofwel het Paleodieet. Voeding zonder granen, zuivel en suiker. Voor iedereen die minder bewerkte voeding wil eten, of wanneer je gevoelig bent voor toevoegingen zoals E-nummers, granen, zuivel en suiker. Alle recepten zijn puur en vers gemaakt vrijwel zonder pakjes en zakjes.

Wil je meer weten over oervoeding ofwel het paleodieet schaf een of meerdere boeken aan in mijn praktijk. Kijk ook eens op de website: www.oergezond.nu